Empleos de Adecco en Roda de Ter, Barcelona provincia

Filter results by:
Clasificar por: relevancia - fecha
Empresa
Más opciones
  • Integración laboral
    Estos empleos provienen de webs de empleo, empresas u otros medios que identifican que estos puestos pueden ser cubiertos por trabajadores con determinados tipos y porcentajes de discapacidad. Esto no significa que no existan más empleos en nuestra plataforma que no puedan ser cubiertos por personas con ciertos tipos y niveles de discapacidad.
Sube tu CV - Deja que las empresas te encuentren
Página 1 de 14 empleos
Vic, Barcelona provincia
Vols treballar en una empresa d´injecció de plàstic de la comarca? Contracte temporal inicial + possible incorporació a l- empresa.
Vic, Barcelona provincia
Busques feines pels caps de setmana? Aquesta és la teva oferta! 12h dissabte, 12h diumenge i un dia entre setmana més festius. En torn de cap de setmana.
Vic, Barcelona provincia
Disposes d´experiència treballant en el sector d´exportació? Estàs en busca d´una feina estable on et puguis consolidar dins l´empresa?
Vic, Barcelona provincia
Desenvolupa les teves habilitats manuals treballant en cadena de muntatge. T´oferim contracte en empresa de metall de la comarca d´Osona.
Vic, Barcelona provincia
¿Ets una persona molt activa i necessites una feina moguda i dinàmica? ¿Vols ser preparador/a de comandes? Hi ha una empresa de la comarca feta per tu!
Vic, Barcelona provincia
Estàs en busca d´una feina estable? Disposes d´experiència treballant coma carretiller/a retràctil? Treballaries en torn de matí fix de 5:00h a 13:00h o bé de 4…
Vic, Barcelona provincia
T´agradaria treballar en un Granja de mares? No tens experiència en explotació ramadera però tens una clara vocació pel animals?
Vic, Barcelona provincia
T´apassiona la Banca i tens formació universitària relacionada? Aquesta pot ser la teva oferta! La formació anirà a càrrec de l´empresa.
Vic, Barcelona provincia
¿Vols formar part d´una important empresa del sector de l´alimentació de la comarca? ¿No has treballat mai en un entorn industrial però tens moltes ganes d…
Vic, Barcelona provincia
T'interessaria treballar en una empresa estable i reconeguda a nivell Nacional? Si vols un horari intensiu de matins o tardes i tens experiència com a tècnic de…