Empleos de De treball en Terrassa, Barcelona provincia

Filter results by:
Clasificar por: relevancia - fecha
Más opciones
  • Integración laboral
    Estos empleos provienen de webs de empleo, empresas u otros medios que identifican que estos puestos pueden ser cubiertos por trabajadores con determinados tipos y porcentajes de discapacidad. Esto no significa que no existan más empleos en nuestra plataforma que no puedan ser cubiertos por personas con ciertos tipos y niveles de discapacidad.
Sube tu CV - Deja que las empresas te encuentren
Página 1 de 1.861 empleos
Comarca del Vallès Occidental, Barcelona provincia
Salari negociable segons experiència aportada en llocs de treball similar i valua del/la candidat/a. Busquem una persona amb coneixement de la secció de caixa,…
INDÚSTRIA ALIMENTACIÓ TERRASSA
Terrassa, Barcelona provincia
Detall de les funcions del treball. INDÚSTRIA ALIMENTACIÓ DE TERRASSA CERCA OPERARIS/ES PER A LA CAMPANYA D'ESTIU. Ofertes per a persones amb discapacitats.
Barcelona, Barcelona provincia
Treball social, Educació Social, Psicologia, Pedagogia, Dret o Criminologia. PROGESS hem de contractar un professional per incorporar-se a un servei de suport a…
Institució Familiar d´Educació
Barcelona, Barcelona provincia
Desitgem conèixer Graduats amb Cap/Màster, disposats a formar part d´una borsa de treball durant aquest curs escolar 2018/2019 Som un grup educatiu amb 13 col…
Institució Familiar d´Educació
Barcelona, Barcelona provincia
Desitgem conèixer mestres disposats a formar part d´una borsa de treball durant aquest curs escolar 2018/2019 Som un grup educatiu amb 13 col·legis arreu de…
Institució Familiar d´Educació
Sant Cugat del Vallès, Barcelona provincia
Tutor/a de segundo ciclo de educación infantil…
Institució Familiar d´Educació
Barcelona, Barcelona provincia
15€ al día
Tutor/a de segundo ciclo de educación infantil. Entre 1 y 2 años. Grado de Educación Infantil homologado. Experiencia mínima entre 1 y dos años.
L'Institut Municipal de Promoció de l'Ocupació (IM...
Badalona, Barcelona provincia
Per optar a una oferta de treball cal estar inscrit/a la Xarxa Xaloc del Servei Local d’Ocupació IMPO Badalona. Dependent/a en botiga de calçat infantil.
Badalona, Barcelona provincia
Si ets una persona dinàmica, entusiasta, amant del treball en equip i sents passió pel client envia'ns el teu curriculum.
TEMPORING TERRASSA
Terrassa, Barcelona provincia
Detall de les funcions del treball. Supermercado de Terrassa necesita incorporar reponedor-atención cliente- cobro de caja. 1/2 jornada mañana o tarde.