Empleos de Marlex human capital en El Vendrell, Tarragona provincia

Filter results by:
Clasificar por: relevancia - fecha
Más opciones
  • Integración laboral
    Estos empleos provienen de webs de empleo, empresas u otros medios que identifican que estos puestos pueden ser cubiertos por trabajadores con determinados tipos y porcentajes de discapacidad. Esto no significa que no existan más empleos en nuestra plataforma que no puedan ser cubiertos por personas con ciertos tipos y niveles de discapacidad.
Sube tu CV - Deja que las empresas te encuentren
Página 1 de 34 empleos
Valls, Tarragona provincia
Important empresa ubicada a Valls precisa incorporar una persona per al departament de Serveix tècnic. Experiència d'almenys 5 anys en una posició semblant.
Valls, Tarragona provincia
Important empresa dedicada al sector logístic precisa incorporar al seu equip un/a ADMINISTRATIU/VA DE LOGISTICA amb anglès. Les funcions a realitzar seran:
Valls, Tarragona provincia
Important companyia de Valls precisa incorporar un/a Team Leader per a les seves instal·lacions. Formació Professional de Grau Mig o Superior en Mecànica o…
Vallmoll, Tarragona provincia
Important empresa ubicada al Alt Camp precisa incorporar operaris/es al seu equip: Disposar d'un CFGM O FP2. Experiència mínim de 4 mesos en línies de producció…
la Granada, Barcelona provincia
TARDA de 14 a 22h. Empresa de logística precisa incorporar un MOSSO/A de magatzem per a realitzar tasques manuals de descàrrega de camions.
Santa Margarida i els Monjos, Barcelona provincia
SANTA MARGARIDA I ELS MONJOS. Important empresa del sector arts gràfiques precisa incorporar un/a operari/a per la màquina onduladora que tingui experiència en…
Torrelles de Foix, Barcelona provincia
Empresa agrària precisa incorporar personal per a la RECOLLIDA DE RAÏM durant la campanya de la verema 2019. INCORPORACIÓ primera setmana de Setembre.
Valls, Tarragona provincia
Empresa ubicada a Valls i dedicada a la fabricació i la manipulació de cartró precisa incorporar maquinistes al seu equip: Disposar de carnet de carretoner.
Valls, Tarragona provincia
Important companyia de Valls precisa incorporar a la seva plantilla un/a administratiu/va especialitat/da en la gestió de les Xarxes Socials i en la gestió de…
Olèrdola, Barcelona provincia
Empresa del sector arts gràfiques precisa incorporar un/a auxiliar de producció per realitzar tasques de suport al maquinista.