Filter results by:
Clasificar por: relevancia - fecha
Más opciones
  • Integración laboral
    Estos empleos provienen de webs de empleo, empresas u otros medios que identifican que estos puestos pueden ser cubiertos por trabajadores con determinados tipos y porcentajes de discapacidad. Esto no significa que no existan más empleos en nuestra plataforma que no puedan ser cubiertos por personas con ciertos tipos y niveles de discapacidad.
Sube tu CV - Deja que las empresas te encuentren

Empleos de Marlex human capital en Igualada, Barcelona provincia

Página 1 de 32 empleos
Torrelles de Foix, Barcelona provincia
Empresa agrària precisa incorporar personal per a la RECOLLIDA DE RAÏM durant la campanya de la verema 2019. INCORPORACIÓ primera setmana de Setembre.
Olesa de Montserrat, Barcelona provincia
Empresa ubicada a Olesa de Montserrat dedicada al SECTOR AUTOMOCIO precisa incorpar operari/a de producció per a la seva línia de producció.
Puigdàlber, Barcelona provincia
Empresa del sector de l'alimentació precisa incorporar un mosso/a de magatzem amb carnet de carretoner frontal en vigor. Carnet de carretoner en vigor.
Abrera, Barcelona provincia
Xatarreria ubicada a Abrera precisa incorporar un/a operari/a de xatarra. Les funcions ha realitzar són: Ajudar als clients a moure i pesar el material que…
la Granada, Barcelona provincia
Empresa de logística precisa incorporar un/a MOSSO/A de magatzem per a realitzar tasques manuals de descàrrega de camions.
Olesa de Montserrat, Barcelona provincia
Empresa ubicada a Olesa de Montserrat precisa incorporar CARRETONER que domini el frontal i retractil. Pensem en una persona proactiva i amb gran compromís amb…
Vilobí del Penedès, Barcelona provincia
Empresa del sector vitivinícola requereix bodeguers/es per donar suport al celler durant la campanya de verema. Addició de productes i neteja.
Sant Vicenç de Castellet, Barcelona provincia
Marlex Manresa selecciona operaris/es per empresa ubicada al Bages dedicada a la carpinteria d'alumini realitzant tasques d'instal·lació de finestres, portes,…
Olesa de Montserrat, Barcelona provincia
Empresa ubicada a Olesa de Montserrat dedicada al sector alimentació precisa auxiliar de producció a dies saltejats en funció de les necessitat de l'empresa.
Igualada, Barcelona provincia
Important empresa internacional especialitzada en enginyeria i situada a l’Anoia, precisa incorporar un/a tècnic/a per processos industrials.
Solicita desde aquí