Empleos de Marlex human capital en Ripoll, Girona provincia

Filter results by:
Clasificar por: relevancia - fecha
Más opciones
  • Integración laboral
    Estos empleos provienen de webs de empleo, empresas u otros medios que identifican que estos puestos pueden ser cubiertos por trabajadores con determinados tipos y porcentajes de discapacidad. Esto no significa que no existan más empleos en nuestra plataforma que no puedan ser cubiertos por personas con ciertos tipos y niveles de discapacidad.
Sube tu CV - Deja que las empresas te encuentren
Página 1 de 14 empleos
Ripoll, Girona provincia
Empresa de la comarca del Ripollès, precisa incorporar un/a operari/a de producció. Experiència demostrable com a operari/ària.
Torelló, Barcelona provincia
Important empresa de la comarca d'Osona, precisa incorporar un/a operari/ària de producció. Experiència demostrable com a oeprari/ària de taps.
Ripoll, Girona provincia
Quina serà la teva missió a l’empresa? En dependència del responsable de Departament d’Exportacions, la persona seleccionada s’ocuparà de:
Solicita vía Indeed
Ripoll, Girona provincia
Quina serà la teva missió a l’empresa? En dependència de la Direcció Comercial, la persona seleccionada s’encarregarà de: Al perfil seleccionat se li ofereix:
Solicita vía Indeed
Ripoll, Girona provincia
Quina serà la teva missió a l’empresa? En dependència de la Direcció General, la persona seleccionada s’ocuparà de: Organitzar l’agenda de Direcció General.
Solicita vía Indeed
Des de Marlex Human Capital, estem col·laborant amb un important concessionari ubicat a la Garrotxa, al que actualment cerca un/a assessor/a per tal de donar…
Solicita vía Indeed
Des de Marlex Human Capital, estem col·laborant amb un important empresa de la Garrotxa, al que actualment busca incorporar a un/a tècnic/a administratiu.
Solicita vía Indeed
Tens experiència com a planificador/a? T'interessa el món industrial i de la producció? Et consideres una persona organitzada?
Solicita vía Indeed
Reconeguda i important empresa dedicada a la fabricació i muntatge d’estructures i solucions metàl·liques, ubicada a la zona Nord de la Província de Girona,…
Solicita vía Indeed
T’agradaria poder aportar els teus coneixements tècnics dins un equip de vendes d’una empresa metal·lúrgica? Tens dots comercials i t’agrada viatjar?
Solicita vía Indeed