Empleos de Marlex human capital en Santa Coloma de Farners, Girona provincia

Filter results by:
Clasificar por: relevancia - fecha
Más opciones
  • Integración laboral
    Estos empleos provienen de webs de empleo, empresas u otros medios que identifican que estos puestos pueden ser cubiertos por trabajadores con determinados tipos y porcentajes de discapacidad. Esto no significa que no existan más empleos en nuestra plataforma que no puedan ser cubiertos por personas con ciertos tipos y niveles de discapacidad.
Sube tu CV - Deja que las empresas te encuentren
Página 1 de 37 empleos
Blanes, Girona provincia
Important empresa referent del sector alimentari a la zona de Blanes, necessita incorporar operaris/es per la manipulació de sípia.
Blanes, Girona provincia
Gestió de la ruta des de Blanes fins la zona de Barcelona Capital. Important bugaderia de Blanes, cerca incorporar de manera immediata a un/a Xofer.
Riudarenes, Girona provincia
De dilluns a divendres de 8 a 18 amb el descans partinent. Empresa del sector siderometal·lúrgic precisa incorporar personal per realitzar tasques com ajudant…
Girona, Girona provincia
Important empresa del sector siderometal·lúrgic, cerca un/a PINTOR/A INDUSTRIAL per a desenvolupar les funcions de preparar la superfície mitjançant poliments…
Vidreres, Girona provincia
Torns fixes de Matins, Tardes i Nits. Important empresa del sector químic ubicada a la zona de la Selva necessita incorporar operaris/es de producció amb…
Massanes, Girona provincia
En torn de mati o tarda. Empresa situada a la zona de La Selva requereix personal per realitzar tasques de magatzem amb experiència prèvia.
Massanes, Girona provincia
De dilluns a divendres de 9 a 17. Empresa distribuidora de productes de salut natural en ple creixement, precisa incorporar personal pel departement d'Atenció…
Girona, Girona provincia
Per empresa del gironès, estem cercant un/a ELECTROMECÀNIC/A per desenvolupar les tasques de manteniment preventiu i correctiu en l'àmbit elèctric i mecànic.
Girona, Girona provincia
Per botiga situada a Girona, que es dedica a la venta de mobiliari de la llar, estem buscant un/a DEPENDENT/A 16 HORES SETMANALS o 8 HORES per CAPS DE SETMANA.
Girona, Girona provincia
Per important empresa del sector de l'alimentació de Girona, seleccionem un/a TÈCNIC/a INFORMÀTIC/A (PROGRAMADOR/A). Formació tècnica en informàtica de gestió.