Empleos de Oficina De Treball Del Soc

Filter results by:
Clasificar por: relevancia - fecha
Más opciones
  • Integración laboral
    Estos empleos provienen de webs de empleo, empresas u otros medios que identifican que estos puestos pueden ser cubiertos por trabajadores con determinados tipos y porcentajes de discapacidad. Esto no significa que no existan más empleos en nuestra plataforma que no puedan ser cubiertos por personas con ciertos tipos y niveles de discapacidad.
Sube tu CV - Deja que las empresas te encuentren
Página 1 de 499 empleos
Oficina de Treball del SOC
Mollerussa, Lleida provincia
Detall de les funcions del treball. DIPLOMATS/ADES UNIVERSITARIS/ÀRIES EN INFERMERIA AMB L'ESPECIALITAT D'INFERMERIA DEL TREBALL.
Oficina de Treball del SOC
Barcelona, Barcelona provincia +7 ubicaciones
Detall de les funcions del treball. Carnets de conduir B, C, el Certificat d'Aptitud Professional per a conductors (CAP) i castellà. De 14 a 22 o de 22 a 6.
Oficina de Treball del SOC
Sant Adrià de Besòs, Barcelona provincia +2 ubicaciones
Detall de les funcions del treball. Empresa dedicada als serveis d'atenció a les persones necessita un/a auxiliar de geriatria. TÍTOL FP DE GRAU MIG.
Oficina de Treball del SOC
Ivars d'Urgell, Lleida provincia +1 ubicación
Detall de les funcions del treball. EMPLEATS DE LA LLAR (interns) Horari: No indicat Nombre de pagues: Nivell professional:TÈCNICS I SENSE CATEGORIA LABORAL…
Oficina de Treball del SOC
Barberà del Vallès, Barcelona provincia
Detall de les funcions del treball. EMPRESA DE TRANSPORT DE VIATGERS DEL VALLÈS BUSCA 3 CONDUCTORS AMB ELS CARNETS D+CAP DE VIATGERS PER SERVEIS DISCRECIONALS I…
Oficina de Treball del SOC
Solsona, Lleida provincia
Detall de les funcions del treball. FORMACIÓ REGLADA UNIVERSITARIA EN ENGINYERIA FORESTAL O BIOLOGIA o CIENCIES AMBIENTALS. NO NECESSARIA PERÒ SI VALORABLE.
OFICINA DE TREBALL DEL SOC
Oliana, Lleida provincia
Detall de les funcions del treball. Residència Geriàtrica precisa incorporar 3 Auxiliars en Infermeria geriàtrica. Ofertes per a persones amb discapacitats.
Oficina de Treball del SOC
Montmeló, Barcelona provincia +2 ubicaciones
Detall de les funcions del treball. VIGILANTS DE SEGURETAT Carnets professionals: Torn rotatiu de dia o de nit Requisits imprescindibles:
Oficina de Treball del SOC
el Masnou, Barcelona provincia
Detall de les funcions del treball. Paleta oficial de segona amb experiència i disponibilitat per viatjar dins del territori espanyol.
Oficina de Treball del SOC
Bigues i Riells, Barcelona provincia +1 ubicación
Detall de les funcions del treball. ENCARREGATS D'OBRA D'EDIFICACIÓ, EN GENERAL Horari: Tècnic, amb experiència, per ajudar al cap d'obra en la gestió i…