Empleos de Som lloret en Palafolls, Barcelona provincia

Filter results by:
Clasificar por: relevancia - fecha
Más opciones
  • Integración laboral
    Estos empleos provienen de webs de empleo, empresas u otros medios que identifican que estos puestos pueden ser cubiertos por trabajadores con determinados tipos y porcentajes de discapacidad. Esto no significa que no existan más empleos en nuestra plataforma que no puedan ser cubiertos por personas con ciertos tipos y niveles de discapacidad.
Sube tu CV - Deja que las empresas te encuentren
Página 1 de 7 empleos
SOM Lloret
Blanes, Girona provincia
Venda, tall, preparació del producte. Ofertes per a persones amb discapacitats. Detall de les funcions del treball.
Bizneo Selección
Lloret de Mar, Girona provincia
Som una empresa de Gestió cultural ubicada a Barcelona i, precisem, una persona per cobrir una posició per treballar de tardes i caps de setmana i festius…
SOM
Lloret de Mar, Girona provincia
Les pròpies del lloc de treball per centre mèdic a Lloret de Mar. Realitzar les sessions del fisioteràpia del centre. Ofertes per a persones amb discapacitats.
SOM Lloret
Lloret de Mar, Girona provincia
Es busca infermer/a per cobrir baixa per maternitat en centre mèdic privat a Lloret de Mar. Es busca infermer/a per cobrir baixa per maternitat en centre mèdic…
SOM LLORET
Lloret de Mar, Girona provincia
Es valorarà experiència i/o formació. Contracte de mitja jornada, amb possibilitats d'ampliació. Ofertes per a persones amb discapacitats.
SOM LLORET
Lloret de Mar, Girona provincia
ATENCIÓ ALS CLIENTS D'ORIGEN ALEMANY DE LA OFICINA I ASSESSOR COMERCIAL D'ASSEGURANCES. Ofertes per a persones amb discapacitats.
SOM Lloret
Lloret de Mar, Girona provincia
Donar classes d'alemany als alumnes de una acadèmia de Lloret de Mar. Ofertes per a persones amb discapacitats. Detall de les funcions del treball.
» Publica tu currículum - Sólo te llevará unos segundos