Empleos en Andorra la Vella

Filter results by:
Clasificar por: relevancia - fecha
Más opciones
  • Integración laboral
    Estos empleos provienen de webs de empleo, empresas u otros medios que identifican que estos puestos pueden ser cubiertos por trabajadores con determinados tipos y porcentajes de discapacidad. Esto no significa que no existan más empleos en nuestra plataforma que no puedan ser cubiertos por personas con ciertos tipos y niveles de discapacidad.
Sube tu CV - Deja que las empresas te encuentren
Página 1 de 72 empleos
La Seu d'Urgell, Lleida provincia
497€ al mes
Residente en provincia del puesto vacante. PERSONAL DE SUPERMERCADO para fin de semana en la Seu d' Urgell. Formación a cargo de la empresa.
La Seu d'Urgell, Lleida provincia
1.328€ al mes
Carné de conducir, solo para puesto de reparto. Residente en provincia del puesto vacante. PERSONAL DE SUPERMERCADO en La Seu d'Urgell.
Pyrénées S.A.
Andorra la Vella
Valorable experiència laboral prèvia equivalent com a mosso de magatzem, càrrega i descàrrega, etc. Ordre i organització.
Andorra la Vella
Además, también se llevará a cabo el traslado hasta las diferentes estaciones de esquí. Requeriments Estar en posesión del permiso D de autobús / autocar.
HOTEL ANDRIA
La Seu d'Urgell, Lleida provincia
Atenció i recepció dels clients a l'hotel. Ofertes per a persones amb discapacitats. Detall de les funcions del treball.
Pyrénées Andorra
Andorra la Vella
S'ENCARREGARÀ DE L'ATENCIÓ I SERVEI DELS CLIENTS A LES CAIXES D'ALIMENTACIÓ. MANTENIMENT DE LA SEVA ÀREA DE RESPONSABILITAT. El centre d´Andorra la Vella.
2 dies de festa setmanals. S'encarregarà del manteniment, reposició, neteja i preparació dels productes i de l'àrea de la seva responsabilitat així com d…
ISM Serveis
La Seu d'Urgell, Lleida provincia
Buscamos a una persona responsable, organizada, dinámica y con capacidad para trabajar en equipo. Rondas de control cada 2 horas.
Pyrénées Andorra
Andorra la Vella
Es responsabilitzarà de lliurar a domicili els productes adquirits pels nostres clients, amb la máxima eficacia. El centre d´Andorra la Vella.
Restauració Pyrénées
Andorra la Vella
Vols treballar com a cambrer/a a l'espai de Restauració Pyrénées? Tindràs la possibiltat de formar-te i créixer dins d'un equip de professionals i una gran…