Empleos en Palafolls, Barcelona provincia

Filter results by:
Clasificar por: relevancia - fecha
Resultados filtrados por: Media jornada (deshacer)
Más opciones
  • Integración laboral
    Estos empleos provienen de webs de empleo, empresas u otros medios que identifican que estos puestos pueden ser cubiertos por trabajadores con determinados tipos y porcentajes de discapacidad. Esto no significa que no existan más empleos en nuestra plataforma que no puedan ser cubiertos por personas con ciertos tipos y niveles de discapacidad.
Sube tu CV - Deja que las empresas te encuentren
Página 1 de 50 empleos
RAS INTERIM BLANES
Blanes, Girona provincia
RAS INTERIM, precisa la incorporació d'un/a MANIPULADOR/A TÈXTIL per a important empresa per la zona de Blanes. Control de qualitat del producte.
Mercadona
Sant Celoni, Barcelona provincia
497€ al mes
PERSONAL DE SUPERMERCADO para fin de semana en Sant Celoni. Formación a cargo de la empresa. Cursando Grado Universitario y/o Grado Medio y/o Grado Superior.
ORGANIGRAMA SELECCIÓ
Hostalric, Girona provincia
Abans de comentar qualsevol currículum amb l'empresa, verifiquem les dades del currículum per assegurar-nos que no hi ha cap mena de relació laboral ni relació…
ana mª fernandez torres
Blanes, Girona provincia
Personal no docent de centres educatius. Ofertes per a persones amb discapacitats. Detall de les funcions del treball.
R.G.C MAR I SOL, SL.
Calella, Barcelona provincia
Administració d'aliments a les persones usuàries en alló que no puguin efectuar per si mateixos.Realitació de canvis posturals amb la col.laboració del personal…
Trabeja.com
Palafolls, Barcelona provincia
Si eres Limpiador y estás en Palafolls te puede interesar esta oferta. Trabeja.com, es una empresa de servicios que cuenta con profesionales de confianza.
CENTRE DE REFORÇ ESCOLAR
Malgrat de Mar, Barcelona provincia
Necessitem incorporar una persona per impartir classes de reforç a nens de primer de primària fins a 4t d'ESO de totes les assignatures que tingui…
Trabeja.com
Blanes, Girona provincia
Si eres Fotógrafo y estás en Blanes te puede interesar esta oferta. Trabeja.com, es una empresa de servicios que cuenta con profesionales de confianza.
Sumar Serveis Públics d'Acció Social de Catalunya...
Breda, Girona provincia
Cerquem personal auxiliar de la llar per a treballar en el servei d'atenció a domicili a al zona de Breda. Es valorarà experiència prèvia com a netejador/a.
Sportise
Pineda de Mar, Barcelona provincia
Desenvolpuament d'activitats dirigides (spinning, BodyPump, manteniment, Sala de Fitness). Es cerca monitor d'activitat dirigida per a centre esportiu.